Alle testimonials

Advocaat mr. Hommersom hebben wij leren kennen via onze rechtsbijstand. Zoals wij hem hebben leren kennen is het een gedreven man die ‘echt’ het uiterste uit de kan haalt om zijn client bij te staan. Recht door zee en schuwt ook niet om scherp advies te geven maar tegelijkertijd opvattingen van zijn client te respecteren op een zodanige wijze dat advocaat en client er een goed gevoel bij hebben. Hij gaat voor het maximaal haalbare resultaat maar schuwt zeker niet om de uitdaging aan te gaan samen met client recht te laten zegevieren. De heer mr. Hommersom hanteert letterlijk het wezenskenmerk van een advocaat: partijdigheid!

Een half jaar geleden heb ik een sloep gekocht en deze is nog dezelfde dag gezonken. Het bleek verwaarloosd in onderhoud te zijn geweest, wat niet zichtbaar was bij aankoop. Frits heeft mij bijgestaan om de zaak voor de kantonrechter voor te bereiden. Uiteindelijk hebben we door zijn inzicht, begeleiding en professionaliteit een voor ons acceptabele schikking kunnen treffen met de verkoper.

Ik heb een motorjacht waar ik een zwemplateau aan wilde laten bouwen. Degene die de opdracht uitvoerde, deed er niet alleen veel langer over dan afgesproken, maar kwam ook nog eens met een factuur die ruim twee keer zo hoog was als zijn offerte. Ook was het werk niet naar mijn zin uitgevoerd. Ik vond dat ik niet meer hoefde te betalen dan wat mij was geoffreerd en had betaald. Ik werd voor de rechter gedaagd. Frits kreeg de vorderingen voor het grootste gedeelte afgewezen. Nadat hoger beroep was ingesteld, wist Frits een regeling te treffen die er feitelijk op neer kwam dat we de kwestie met gesloten beurzen regelden en ik niets meer hoefde bij te betalen. Top geregeld!

Wij hebben in 2020 een motorboot gekocht welke diverse verborgen gebreken bleek te hebben. Frits Hommersom heeft ons bijgestaan in onze juridische strijd met de verkoper. Door adequaat handelen en inzet van zijn specialistische verstand van zaken ten aanzien van de koop en verkoop van boten, heeft Frits Hommersom er voor gezorgd dat wij ons geld hebben terug gekregen. Wij bevelen Frits Hommersom dan ook van harte aan indien u een geschil heeft over de koop of verkoop van uw boot.

Er ontstond een discussie met mijn opdrachtgever naar aanleiding van een bemiddeling bij de aan –/verkoop van zijn motorjacht. In grote lijnen kwam het erop neer dat ik nog een bedrag tegoed had van mijn opdrachtgever uit hoofde van provisie. Door mijn opdrachtgever werd ontkend dat er afspraken zouden zijn gemaakt en dat hij nog een bedrag schuldig zou zijn Het was een lastige kwestie, maar Frits wist in de zitting bij de kantonrechter exact de essentiële aspecten van de zaak eruit te pikken, waarna de rechter de opdrachtgever alsnog veroordeelde tot betaling van een bedrag ter zake provisie en hem ook in de kosten van de procedure veroordeelde. Heel goed aangepakt en ik ben erg blij met de uitkomst!

Frits, Congratulations on your new website! You are the best, and went the extra kilometer for us in our legal action! Two thumbs up! 👍 👍!!

Frits,

Je bent de beste en ging de extra kilometer voor ons in onze rechtszaak!

Twee duimen omhoog! 👍 👍!

Ons bedrijf fabriceert onder andere stabilisatorsystemen voor pleziervaartuigen. In de loop der jaren zijn enkele rechtszaken geweest waarbij Frits Hommersom als advocaat onze belangen zeer goed heeft behartigd en wij deze zaken ook voor ons positief hebben kunnen afsluiten. In het geval dat een rechtszaak ophanden was en wij dreigden daarin betrokken te worden, heeft hij op creatieve wijze toch een oplossing buiten de rechter om weten te realiseren.

De door mij gekochte klassieke tweemaster werd uitbesteed aan een bedrijf voor een complete restauratie/refit. Helaas bleek deze werf niet in staat de afspraken na te komen. Toen het hele project de verkeerde kant opging heb ik advocaat Hommersom ingeschakeld om mijn belangen te behartigen.  Door zijn deskundig optreden zijn de geschillen professioneel opgelost zodat wij uiteindelijk kunnen genieten van een fantastisch gerestaureerd zeiljacht. Wij zijn Hommersom zeer erkentelijk voor zijn scherpe analyses en bijdragen aan een oplossing.”

De heer Hommersom staat Ritzenhoff BV al meerdere jaren bij met juridisch advies en in gerechtelijke procedures, bijvoorbeeld op het gebied van het arbeidsrecht. Hij heeft ons recentelijk nog zeer adequaat geadviseerd bij het inrichten van onze AVG omgeving. Hij is altijd zeer goed bereikbaar en reageert snel op vragen via de mail.

Om de gebruiksvriendelijkheid van de website te optimaliseren wordt gebruik gemaakt van cookies. Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.