Frits Hommersom met groene bril

HA & Team IVA Driebergen partners in Race of the Classics 2016!

Wat is de Race of the Classics? De Race of the Classics is een groot studenten zeilevenement wat bekend is in heel Europa. Aan deze zeilrace doen zo’n 500 studenten mee, verdeeld over 18 tot 20 teams. Al deze studenten studeren aan een Universiteit of Hogeschool in Nederland. De zeilrace heeft een competitieve insteek, waarbij veel aandacht besteed wordt aan teamwork en netwerken. Want 500 studenten betekent 500 interessante netwerken.

De 28e editie van de Race of the Classics zal plaatsvinden van 4 t/m 10 april 2016. De schepen varen dan vanuit de Rotterdamse Veerhaven richting een Nederlandse of Belgische haven. Van daaruit zal het tweede rak naar het vaste land van Engeland ingezet worden, om daarna het derde en laatste rak naar IJmuiden te zeilen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.rotc.nl

Team IVA Driebergen. Team IVA Driebergen doet dit jaar voor de vijfde keer mee aan de Race of the Classics. Het team zal ongeveer 25 man sterk zijn en is opgedeeld in verschillende commissies, namelijk: Planning en Inkoop, Sponsoring, Financiën en PR. Met behulp van deze indeling wordt er zo goed mogelijk gewerkt aan de voorbereidingen voor de komende editie zodat continuïteit gegarandeerd wordt.

Doordat de studenten allemaal dezelfde opleiding doen wordt er een hechte band gecreëerd. De opleiding bestaat uit twee pijlers namelijk Nautisch Business Management en Automotive Business Management. Het vakkenpakket van de opleiding bestaat vooral uit marketing, management en verkoop.

Voorafgaand aan de zeilrace worden er veel bijeenkomsten georganiseerd zodat er bijna wekelijks een team update is. Hierdoor weten alle teamleden, commissies en docenten op de IVA wat er allemaal gebeurt en wat de vooruitgangen zijn binnen het team. Daarnaast worden er vanuit andere teams en de organisatie feesten georganiseerd, zodat alle teams alvast kennis met elkaar kunnen maken en er al ideeën over sponsoring kunnen worden uitgewisseld.

Hommersom advocatuur is trots er op deel uit te mogen maken van dit evenement waarmee teambuilding en een competitief element samengebracht worden om het beste resultaat te behalen. Dat is ook de wijze waarop Hommersom advocatuur de belangen van zijn cliënten behartigt!

Hommersom advocatuur wenst team IVA alle succes!

Delen

Frits Hommersom met groene bril

“Je hebt recht op een advocaat die zegt waar het op staat!“

Om de gebruiksvriendelijkheid van de website te optimaliseren wordt gebruik gemaakt van cookies. Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.