Ondernemers

De Beurs Utrecht met groene fiets

Het ondernemerschap brengt diverse uitdagingen met zich mee. U focust zich ongetwijfeld bij voorkeur op uw business. Goede juridische voorbereiding bij het oprichten van uw onderneming en juridisch advies langs korte lijnen helpt ondernemers bij datgene waar het uiteindelijk om gaat: het drijven van een succesvolle onderneming!

Hommersom richt zich met name op het MKB, met het opstellen van contracten tot het uitvoeren van de incassopraktijk. Op veel terreinen waar u als ondernemer mee te maken krijgt kan Hommersom u adviseren. Bijvoorbeeld bij huurkwesties en het juridisch vormgeven van uw startende onderneming. Verder heeft Hommersom ruime proceservaring opgedaan voor die gevallen waarbij minnelijk overleg niet tot oplossingen leidt.

De beurs vooraanzicht met fiets

Waarin kan Hommersom Advocatuur u bijstaan?

Contracten & algemene voorwaarden

Met doorwrochte contracten en algemene voorwaarden worden risico’s tot een minimum beperkt. In uw algemene voorwaarden kunt u uw aansprakelijkheid beperken met betrekking tot uw bedrijfsactiviteiten. De kosten van incasso van openstaande facturen brengt u voor rekening van de wederpartij. Diverse onderwerpen kunnen op voorhand in uw rechtsverhouding met uw klanten worden geregeld, zodat u zich op uw commerciële traject kunt richten.

Incasso's

Niets is vervelender dan om uw eigen geld te moeten vragen. Daarom verzorgt Hommersom Advocatuur dat voor u. Vanaf de eerste aanschrijving, waarbij gelijk incassokosten volgens de Wet Incasso Kosten worden aangezegd, tot en met de dagvaarding, neemt Hommersom Advocatuur u het werk (en de ergernis) uit handen. Door de efficiënte aanpak van Hommersom Advocatuur blijven de incassokosten tot een minimum beperkt.

Huurrecht

Ook adviseert Hommersom bij huurrechtkwesties, zowel bij de (ver)huur van bedrijfsruimtes als de (ver)huur van woonruimte. Zo nodig treedt Hommersom advocatuur in rechte namens u op.

Het telefonisch Juridisch abonnement

€750,00 excl. BTW p.jr.

Burgerlijk wetboek met telefoon voor ondernemers

Kent u dat? Als ondernemer loopt u regelmatig aan tegen juridische vragen die u graag even zou willen bespreken met uw juridisch adviseur. Wanneer u een advocaat belt, gaat gelijk “de meter lopen”. Hommersom Advocatuur levert voor een bedrag waar u normaal maar een beperkt beroep kunt doen op een advocaat, gedurende het hele jaar telefonisch juridisch advies* voor ondernemers, waardoor u op laagdrempelige wijze behoed wordt voor beslissingen die u op een later moment veel geld zouden kunnen kosten! Gedurende de looptijd van het abonnement geldt ook een gematigd tarief, wanneer zich kwesties voordoen die (buiten)gerechtelijke bijstand vereisen van Hommersom Advocatuur.

* Bekijk de algemene voorwaarden

Om de gebruiksvriendelijkheid van de website te optimaliseren wordt gebruik gemaakt van cookies. Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.